Connor Nick Spruit
http://connor.spruitnet.nl

Geboren

Mijn eerste levensdag was een enerverende dag. Om 03:30 uur kreeg mama de eerste weëen. Dat werd steeds erger. Om 05:10 zijn papa en mama (en ik natuurlijk) naar het ziekenhuis gegaan. Opa en Oma Spruit waren toen al bij ons thuis gekomen om op Megan te passen.

Vlietland ziekenhuis

Het Vlietland ziekenhuis heeft twee lokaties: een in Schiedam en een in Vlaardingen. Alleen de lokatie in Vlaardingen heeft een verloskunde-afdeling. Eigenlijk had de nieuwbouw van het ziekenhuis al lang klaar moeten zijn, zodat ik in Schiedam geboren zou worden, maar ja, het bouwen schoot maar niet op. Ik ben dus toch in Vlaardingen geboren.

Mijn geboorte

In het ziekenhuis aangekomen ging het allemaal bijzonder snel. Om 05:50 braken de vliezen, om 06:10 starten de persweëen, en 12 minuten later was ik al geboren. Ik had best haast, zeg maar. De verlossing werd gedaan door een stagiere, Lore. Lore liep stage bij Aleida Verloskundigenpraktijk en is zelf afkomstig uit België

Alles goed

Met mij ging alles prima, en met mama ook. Tegen 10:15 gingen we naar huis. Toen waren Opa en Oma Spruit en mijn grote zus Megan al op bezoek geweest. Megan heeft verder gespeeld bij het gastoudergezin waar ze elke vrijdag naar toe gaat.

Thuis

De eerste dag waren papa en mama natuurlijk erg moe. Ik had ze dan ook al midden in de nacht wakker laten worden. Maar met de kraamzuster er bij kwam dat vanzelf goed. Denk ik, want ik heb de rest van de dag vooral geslapen.


Info.Spruitnet.nl

© 2007, Richard Spruit. Alle rechten voorbehouden